یه سایت توپ پر از بازی های فلش که شما می تونید آنلاین به انجام اونها بپردازین . همچنین با داشتن برنامه ای مناسب قادر به دانلود تمام بازی ها هم هستید ! 
friv.com
دسته ها : بازی
پنج شنبه بیستم 4 1387

برنامه گوگل جیرز یکی از بهترین ها در ضمینه تبدیل برنامه های آنلاین به آفلاین هستش. شما با نصب این برنامه قادر هستید  به راحتی به ادیت نوشته های خود بپردازید ، به راحتی میتوانید خوراک خودتان در گوگل ریدر را دنبال کنید و یا به ترجمه یکی از مطالب ویکی پدیا به صورت آفلاین بپردازید ! در ضمن به خاطر اپن سورس بودن این برنامه هر روز باید انتظار اینرا داشته باشید تا تعداد بیشتری از سایت ها با این برنامه سازگار شوند  .
علیرغم تمام این خوبیها متاسفانه سایت گوگل به دلیل همان مسائل همیشگی امکان نصب این برنامه رو به کاربران ایرانی بر روی سیستم عامل ویندوز نمی ده . جالب اینجاست که کاربران ایرانی دارای سیستم لینوکس بدون هیچ مشکلی قادر به استفاده از این برنامه هستن !! (بدرود لینوکس)
حالا ما اینجا می خوایم با یه روش زیرکانه و البته ساده این برنامه رو نصب کنیم . روش کار بدین ترتیب هست که شما ابتدا باید برنامه التراسرف رو نصب کنید و بعد با کمک همین الترا ، گوگل جیرز رو دانلود کنید . حالا نوبت خر کردن گوگل فرا می رسه .

Gears logo


روی کانکشن خودتون در پایین ویندوز ، کنار ساعت، راست کلیک کنید و گزینهchange Windows Firewall Settings رو انتخاب کنید. وارد تب Exception بشید و بر روی گزینه Add Program کلیک کنید . حالا کافیه با کلیک بر روی Browse برنامه گوگل جیرز رو انتخاب کنید . بعد از انتخاب برنامه روی change Scope کلیک کنید و از اونجا دکمه رادیویی custom list رو انتخاب کنید و درون کادر 127.0.0.1 رو بنویسید و بعد کادر رو Ok کنید. بقیه کادرها رو هم ببندید . حالا در حالی که به اینترنت وصل هستید و برنامه الترا سلف هم اجرا هست شروع به نصب گوگل جیرز کنید .

دسته ها : گوگل
چهارشنبه نوزدهم 4 1387

آیا گوگل در سراشیبی سقوط قرار میگیرد؟ این فکر اولین چیزی بود که بعد از کمی کار کردن با ویکیا به ذهنم خطور کرد.
چه باور کنید چه نه ویکیا در آینده ای نه چندان دور از گوگل پیشی خواهد گرفت اگر گوگل همین گونه که هست ، باقی بماند .

Search Wikia
شاید از خودتون بپرسید که ویکیا چه چیزی داره که گوگل نداره ؟!!
کلید موفقیت ویکیا کاربرانی هست که در سراسر جهان در هر لحظه در حال ویرایش و اضافه کردن مطالب متنوعی به این موتور هستند . شما در ویکیا قادر هستید مطالبی رو که
از قبل ایندکس شده هستند رو امتیاز بندی کنید . براساس همین امتیازات مطلب شما در میون انبوهی دیگر از مطالب رتبه بندی میشه . در اینصورت مطمئن هستید که مطالبی رو که در صفحه اول میبینید همون چیزی هست که مورد نظر شماست ! چون هوش انسانی اون رو به صقحه اول جستجو منتقل کرده و هیچ رباتی هم در کار نبوده .
 در زمان مشاهده نتایج اگه مطلبی که هیچ ربطی به کلمه جستجو شده نداره رو دیدید، به راحتی میتونید اون مطلب رو پاک کنید !
برای اینکه متوجه تفاوت های ویکیا با گوگل بشید کافیه به دنبال کلمه linux در هر دو بگردید ! گوگل
489,000,000 جستجو رو به شما نشون میده که 97 درصد از این مطالب اصلن ربطی به لینوکس ندارن. گوگل مطالبی رو که  فقط یکبار از کلمه لینوکس  (به هر دلیلی مثل ابراز علاقه به لینوکس ) استفاده کردن رو هم در نتایج جستجو نشون میده . هر آدمی با کمترین ضریب هوشی متوجه میشه که کل تعداد آدمای زمین 6 میلیارد بیشتر نیست !! حالا چطور میشه که گوگل نزدیک به پانصد میلیارد مطلب رو به ما نشون می ده و از ما انتظار داره باور کنیم که همشون مقالاتی مفصل در مورد کارکرد لینوکس هستن با خداست !!
البته باید بگم که مطالب ایندکس شده توسط ویکیا به تنهایی توسط کاربرا صورت نمی گیره بلکه در کنارش نرم افزاری به اسم  Grub هم به ویکیا کمک میکنه . این نرم افزار  یک سری الگوریتم ساده هستش که در میان صفحات وب همانند تارهای عنکبوت میخزه و مطالب رو ایندکس می کنه ! البته این نرم افزار برای خزیدن باز نیار به کاربرانش داره . یعنی شما باید برید و این برنامه رو دانلود کنید و بعد به اون اجازه بدید که با استفاده از پهنای باند شما شروع به  خزیدن صفحات وب کنه ! نکته جالب اینه که این برنامه اپن سورس هست و شما قادر به دیدن سورس این برنامه هم هستید . البته این موضوع هیچ از مزیت این موتور جستجو کم نمیکنه چون شما همچنان تنها کسی هستید که می توانید بگویید کدام مطلب باید در اولویت بیشتری قرار بگیرد و کدام مطلب اصلن در نتایج جستجو نباشد . 

دسته ها : وب 2
چهارشنبه نوزدهم 4 1387
X