بازی رانندگی در تهران توسط شرکت سمیع رایان پرداز طراحی شده و ناشر آن راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ میباشد و بعنوان اولین بازی ایرانی میتوان نام برد که از یک Engine (موتور گرافیکی) ایرانی استفاده شده است. این بازی از نوع رانندگی مي باشد و در آن از اسپانسرهای زیادی کمک گرفته شده است و تبلیغات در آن بیداد میکند.
داستان این گیم از ماجراهای هوتن و داداش سیا پایه ریزی شده و محمد حسینی نیز در آن حضور دارد. آقای حسینی صاحب یک آژانس کرایه اتوموبیل است که در آن هوتن با فک و فامیلش و سیا نیز به همراه اعضای خانواده و بستگانش مشغول به کار هستند و هر یک خود را رانندگانی متبحر میدانند. این بازی از دو سناریوی متصل بهم طرح ریزی شده است و برای همین منظور شما میتوانید با کاراکتر هوتن از سناریوی قهوه خانه شروع کنید و یا اینکه با سیا از سناریوی آژانس، با هرکدام که بازی را آغاز کنید پایان های متفاوت مشاهده خواهید کرد که این مورد شاید یکی از نکات قوت بازی دانست که موجب کشش در بازی میشود.بهتر است بیشتر از این داستان بازی را توضیح ندهیم چون همگی شما با آن آشنا هستید.
همانطوری که قبلاً اشاره شد این بازی از یک موتور گرافیکی ایرانی بهره می جوید که توسط مبتکران ایرانی طراحی شده و از آن در بازی استفاده شده است. بیش از این به حاشیه نمي روم و به گرافیک خود بازی اشاره میکنم، در نگاه اول گرافیک بسیار ساده و کارتونی به نظر میاد که در آن بافت اجسام بسیار با بی دقتی طراحی شده است که تنها شاید بتوان گفت گرافیک اتوموبیل های استفاده شده در بازی کمی منطقی تر طراحی شده و تا حدودی زیبا جلوه میکنند ولی در طراحی محیط و طبیعت خارج از ماشین به هیچ عنوان خوب کار نشده و بیشتر اجسام حس یک بازی دوبعدی را به گیمر القا میکند تا یک گیم سه بعدی !! نور پردازی این بازی در پائینترین حد میباشد که میتوان گفت که از سایه گذاری به هیچ عنوان استفاده نشده گویا موتور طراحی شده توانایی اجرای Pixel Shadier را نداشته یا اینکه تیم سازنده آن بر روی نور پردازی و سایه گذاری اجسام زماني را صرف نکرده اند!
باگ در بازی به وفور مشاهده می شود و همین امر موجب پائین آمدن رندر بازی شده و از نظر گرافیکی مشکلات بیشتری به چشم مي خورد. یکی از مشکلات دیگر در تنظیمات بازی است که شما امکان تنظیم جزئیات گرافیکی را ندارید و فقط با یک تنظیم از پیش تعیین شده را در اختیار دارید که این مورد در سایر قسمتهای دیگر نیز همانند صدا و کنترل و ... صدق میکند که تمامی آنها پیش فرض هستند و کاربر هیچ اختیاری در تغییر آنها ندارد! از نظر فیزیک واقع گرایی، بازی حرفی برای گفتن ندارد چون برای اتوموبیل شما در هنگام برخورد با اجسام اطراف هيچگونه صدمه اي وارد نميشود که این مورد با در نظر گرفتن اهداف سازنده که آموزش نکات ایمنی می باشد کمی متناقض به نظر ميرسد٬ چون این مورد می بایست در بازی گنجانده میشد تا بازيکنندگان ايراني متوجه عواقب سرعت بالا در بزرگراه ها باشند